Praktische Zaken

Adres
De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem

Parkeren
Parkeren kan op parkeerplaats P1 van De Betteld. Deze bevindt zich tegenover de hoofdingang, aan de overkant van de Aaltenseweg. Bij aankomst met de auto, tegenover De Betteld direct rechts.

Vervoer van/naar station Doetinchem
Aangezien De Betteld slecht bereikbaar is met het OV, zal er gependeld worden tussen station Doetinchem en De Betteld (met een 9-persoonsbusje). Op vrijdag vertrekt het pendelbusje om 16:15, 17:00, 17:45 en 18:30 vanaf station Doetinchem. Zorg ervoor dat je op deze tijd aanwezig bent! De pendelbus vertrekt vanaf de parkeerplaats bij de bussen op station Doetinchem. Op zondagmiddag wordt er na het programma terug gependeld van De Betteld naar station Doetinchem. De tijdstippen voor de terugreis worden op de conferentie bekendgemaakt.

Het gebruik van de pendelbus kost € 5, je betaalt hiermee voor de heen- en terugreis. Heb je bij je aanmelding nog niet aangegeven hiervan gebruik te willen maken, maar wil je dit wel stuur dan een email naar lead-it@ifes.nl.

Mocht je later op de conferentie aankomen of eerder willen vertrekken en toch gebruik maken van de pendeldienst, is dat mogelijk. Er zal op aanvraag gependeld worden op tijdstippen buiten de plenaire activiteiten. Wil je hiervan gebruik maken, laat het dan van te voren even weten via lead-it@ifes.nl met het tijdstip waarop je wilt aankomen of vertrekken. Tijdens de conferentie kun je bellen/SMS-en naar de pendelcoördinator: Willem-Jan Meerkerk (06-38661758).Smallgroups
Om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk opsteekt van deze conferentie zal er na elke lezing gelegenheid zijn deze na te bespreken en te kijken wat u er zoal uit mee kunt nemen. Dit zal gebeuren in zogeheten smallgroups. U kunt daarvoor bij het inschrijven kiezen uit een van drie voorkeuren:

Alleen met uw bestuursgenoten
Ideaal als u echt specifiek wilt gaan kijken wat u als bestuur volgend jaar binnen uw vereniging hiermee kan doen. (Hierbij is het natuurlijk handig als u als bestuur voltallig aanwezig bent)

Samen met één ander bestuur
Voor als u wel benieuwd bent naar een nieuw perspectief, maar ook graag diep ingaat op een specifieke vereniging.

Met verschillende besturen
De keuze voor iedereen die graag zoveel mogelijk verschillende perspectieven of situaties hoort.

Conferentiegegevens Lead it!

Datum: 15 t/m 17 juni 2018
De commissie van de Lead it! is te bereiken op het email adres:
lead-it@ifes.nl
 

Prijzen Lead it

Dit zijn de conferentieprijzen van de Lead it 2017

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl