Sprekers

Jesse de Haan
Jesse de Haan heeft Theologie gestudeerd aan de Evangelische Theologische Faculteit van Leuven. Na deze studie en een stagejaar in Bethel Drachten is hij nu voorganger van de Baptistengemeente in Maastricht. In 2016 kopte RTV ‘Fietsende dominee in de politiek’. Met het logo van Serve the City op zijn borst fietste Jesse de Haan o.a. mee met de Ridderronde van Maastricht. Daarnaast is hij al jaren betrokken bij de ChristenUnie. Jesse de Haan heeft een hart voor studenten en een hart voor leiderschap, beide passies hoopt hij te combineren in een lezing tijdens Lead-it!

Joël Aerts
Joël Aerts is een gedreven spreker en auteur over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Vanaf zijn 18e werkte Joël voor een internationale non-profit organisatie, waarvoor hij o.a. teams van studenten naar ontwikkelingslanden begeleidde. Hij heeft International Business & Management gestudeerd en heeft zich gespecialiseerd in organisatie en leiderschapsvraagstukken. Joël doet veel advieswerk voor organisaties en geeft veel trainingen en lezingen over leiderschap. Samen met Ben Tiggelaar schreef hij het boek MBA in één dag. Momenteel werkt hij aan zijn eigen boek over leiderschapsontwikkeling.  Tijdens de Lead-it! zal hij zijn lezing toespitsen op het belang van teamwork.

Eppo Bruins
“Het christelijk geloof is het enige geloof waarin God naar beneden komt.
Je hoeft alleen maar zijn hand te pakken”
– Eppo Bruins
Oorspronkelijk uit de wetenschappelijke hoek – Natuurkunde gestudeerd in Utrecht en aan MIT en leidende functies gehad bij het Leids Instituut voor Onderzoek in de Natuurkunde en Technologiestichting STW – houdt Eppo zich nu voornamelijk bezig met politiek: sinds 2015 is hij Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, waar hij onder andere woordvoerder is voor Onderwijs, Wetenschap en Economische Zaken.
Naast politicus is hij vader van twee kinderen en actief in een baptistengemeente in Alphen aan de Rijn en was hij voorzitter van ForumC en hoofdredacteur van Denkwijzer, het blad van het wetenschappelijk instituut van de ChristenUnie.
Hij zal spreken over ‘Leidinggeven aan de vereniging’: hoe krijg je de vereniging van hier naar daar, hoe zorg je er nu voor dat de mooie idealen en plannen die je hebt daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden, hoe ga je daarbij om met mensen die het met je oneens zijn – iets waar hij als politicus natuurlijk enige ervaring mee heeft.

Conferentiegegevens Lead it!

Datum: 15 t/m 17 juni 2018
De commissie van de Lead it! is te bereiken op het email adres:
lead-it@ifes.nl
 

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl