Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 30 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Op een positieve én effectieve manier. Bens bekendste boek heet Dromen, durven, doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Jaarlijks verzorgt Ben een groot aantal incompany lezingen en seminars. Ben studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij promoveerde aan de faculteit Bedrijfskunde en Economie van de Vrije Universiteit op een studie naar gedragsverandering in organisaties. Naast zijn werk is Ben actief als ambassadeur voor de hulporganisatie Compassion.
www.tiggelaar.nl

Diana van der Stelt
Diana van der Stelt is sociaal ondernemer. Zij is een van de grondleggers van het softwarebedrijf Trinity Software Centre, gevestigd in Kumasi, Ghana en in Nederland. Ze is ook een van de oprichters van Maxim Nyansa IT Solutions, een op Accra gebaseerde NGO met de missie om carrièreperspectieven te creëren voor jonge Afrikanen met IT. Al meer dan 15 jaar werkt Diana als verandermanager op C-niveau, gespecialiseerd in complexe transities in de publieke en non-profitsector met een speciale focus op IT en Finance. Ze neemt regelmatig consultancy-opdrachten op dit gebied en niet-uitvoerende bestuurslidmaatschappen aan. Ze is een niet-uitvoerend bestuurslid van verschillende christelijke organisaties met de missie om mensen te helpen hun lot in het leven te vinden, door middel van een hedendaagse uitdrukking van eeuwige waarheid. Momenteel zit ze in het bestuur van de International Fellowship of Evangelical Students.
www.dianavanderstelt.com

Wilfried Verboom
Wilfried is een gedreven leider en een creatieve verbeteraar. Hij denkt in mogelijkheden, zoekt de oplossing het liefst buiten de geijkte paden, en weet zijn eigen gedachten – en die van anderen – vaak vliegensvlug in woorden te vangen. Na zijn pedagogische opleiding heeft hij leiderschap en veranderkunde gestudeerd. Dit heeft hij kunnen inzetten als directeur van een aantal onderwijsinstellingen en nu als directeur van een goede doelen organisatie. Daarnaast volgde hij een opleiding tot mediator en begeleidt hij regelmatig mediationtrajecten. Wilfried is directeur van IFES-Nederland.
www.verboomconsultancy.nl

Lead it! 2018

Conferentiegegevens
Datum: 15 en 16 juni 2018
De inschrijvingen zijn gesloten!
Locatie:
Confide
Oude Delft 9
2611 BA Delft

Commissie
Frank Duijzer
(coördinator)
Pieter van der Kamp
(voorzitter)
Melissa Oremans
(penningmeester)
Ruben Slingerland
(PR & communicatie)

Contact
Mail: Leadit@ifes.nl

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl