Praktische informatie

Slaapplaatsen
Tijdens de conferentie kun je overnachten in je eigen tent, in de slaapzaal of in de herberg. Je eigen tent meebrengen is het goedkoopst. Je regelt je slaapverblijf helemaal zelf. Slaap naar keuze met z'n tweeën in een koepeltentje of regel een legertent voor je hele vereniging! Je kunt op het campingterrein gebruik maken van de sanitaire voorzieningen, waaronder een lekker warme douche (tegen betaling).
In een slaapzaal heb je een dak boven je hoofd, maar je moet nog wel je slaapzak en luchtbed meenemen. Je slaapt dan boven de Ichthuszaal, waar het programma plaatsvindt.
De keuze voor de herberg betekent dat je met z'n zessen een kamer deelt. Iets meer privacy en rust dus.

Vervoer
De conferentielocatie is meer dan een kwartier lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Daarom zal er collectief vervoer geregeld worden. Op woensdagavond rijden er pendelbussen vanaf station Doetinchem. Deze bussen zullen vertrekken om 17.00 uur, 18.00 uur en 19.00 uur. Probeer deze bussen echt te halen, want tijdens de diensten wordt niet gependeld. Als je geen eigen vervoer hebt, zorg dan dat je hiervan gebruik maakt!
De maaltijd zal op woensdag om 18.00 uur beginnen. Het hoofdprogramma begint om 19.30 uur. Zorg dat je dan aanwezig bent!
Op zondagmiddag zullen er ook weer pendelbussen naar het station rijden.
Tijdens de conferentie is het mogelijk om van het station gehaald of naar het station gebracht te worden, bijvoorbeeld als je eerder naar huis moet. Over de mogelijkheden hiervoor kun je contact opnemen met live-it@ifes.nl.
Kom je met de auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein van De Betteld: Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem.

De conferentieprijzen
Deze spetterende conferentie heeft als basisprijs € 85-. Voor die prijs krijg je vier overnachtingen in een tent, eten, lezingen, tracks en heel veel plezier. Boek na voor 18 dan kost de conferentie 10 euro meer.
Wil je liever een stevig dak boven je hoofd, dan kan je slapen in de slaapzaal. Dat kost € 4,- meer dan het slapen in een tent. Slapen in de herberg is nog weer iets luxer aangezien je dan een echt bed hebt om op te slapen, en kost € 20,- meer. Let wel op voor de slaapzaal en herberg geldt: VOL=VOL
Ben je niet de hele conferentie aanwezig, dan betaal je voor het overnachten in een tent, op de slaapzaal of in de herberg respectievelijk € 9,-, € 10,- of € 14,- minder per nacht. Wil je uit principe niet op zondag naar huis reizen, kun je blijven tot maandag. Blijf je deze nacht in een tent slapen, betaal je € 9,- extra en in de herberg € 14,-.
Naast de vaste kosten, kun je dit jaar ook weer gebruik maken van de pendelbus. De kosten hiervoor zijn € 5,- voor retour. Ook kun je van tevoren consumptiebonnen aanschaffen voor € 5,- per stuk.
Ben je geen lid van een IFES-vereniging, dan betaal je € 20,- extra.

Financiën
Mocht je benieuwd zijn waar je nu eigenlijk voor betaalt, dan kan je via onderstaande link een uitsplitsing van het inschrijfgeld vinden. De basisprijs van de conferentie is €85,-. De basis prijs geldt als je lid bent van een IFES-vereniging, in een tent slaapt en gebruik maakt van de vroegboekkorting. De bus en het conferentieboekje zijn kostendekkend. Omdat IFES de conferentie wil stimuleren is er een subsidie vanuit IFES. De bedragen zijn voor het gemak afgerond en omgerekend naar het bedrag per deelnemer.

Financiële overzicht

Live it!

STOP! Discover the mystery

Waar: De Betteld in Zelhem
Wanneer: 29 mei - 1 juni 2019
Kosten: basisprijs 80 euro (tot 20 april is het maar 70 euro!)
Contact: live-it@ifes.nl

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl