Live it! - Sprekers

Jurjen ten Brinke
Jurjen woont met zijn gezin in Amsterdam en is daar evangelist in de zendingsgemeente Hoop voor Noord. Naast zijn werkzaamheden als voorganger, werkt hij mee aan het EO-programma De Kapel en is hij te zien in de geloofstoerusting filmpjes waarin hij actuele geloofsvragen bespreekt. Hij is dus veelzijdig spreker en bovendien ambassadeur van de organisatie Tear.

Jack Nugter
Hallo, wij zijn Jack en Nel Nugter, beide geboren in Katwijk. We hebben vier dochters: Natasja, Noeska, Nanda en Nadina. Alle vier zijn getrouwd. Ondertussen hebben we zeven kleinkinderen. Na een periode (1993-97) bij Dorkas Hulp in Andijk te hebben gewerkt, riep de Heere God ons in oktober 1997 voor de zending. We gehoorzaamden Zijn roepstem en doorliepen, samen met onze twee jongste dochters, de training van New Tribes Mission in Engeland en Amerika om daarna met deze organisatie uitgezonden te worden naar Bolivia. Daar hebben we zes jaar in het bergdorp La Laja (wat op 3000 meter hoogte ligt) gewerkt en vervolgens hebben we met verschillende plaatselijke kerken gewerkt. In totaal zijn we 14 jaar lang actief geweest in Bolivia. Januari 2014 kregen we echter de vraag of we geen leiding wilden geven aan een Bijbel- en zendingsschool in Duitsland. Een geweldige tijd waarin we onze gaven en ervaringen hebben kunnen investeren in studenten die het verlangen hebben om de Heere te gaan dienen. Helaas nam het bestuur in juli 2016 het besluit om de school te sluiten. We hebben in totaal twee jaar in Duitsland gewerkt en kwamen toen terug in Nederland. Ondertussen is het duidelijk geworden dat wij nu een bediening in Nederland hebben, maar ook met regelmaat studies mogen geven in het buitenland, waaronder; Belgiƫ, Spanje, Bolivia en Amerika.

Almatine Leene
Almatine studeerde theologie aan de CHE en vervolgde haar opleiding in Stellenbosch, Zuid Afrika waar ze nu ook woont met haar gezin. Ze is hier predikant, maar is ook als docent verbonden aan de VIAA hogeschool in Zwolle. Ze is schrijver, winnaar van de prekenwedstrijd 2008 en werkt ook mee aan het EO-programma De Kapel.

Live It! Fearless

De inschrijvingen zijn gelsoten.
Waar: De Betteld in Zelhem
Wanneer: 9 t/m 13 mei 2018
Kosten: 95 euro (basisprijs)
Contact: live-it@ifes.nl

Praktische info
Programma
Sprekers
Tracks
Reflectie vormen


Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl