Uitleg vrijwilligers taken

EHBO
Korte omschrijving: Als EHBO’er ben je eerste aanspreekpunt en medische hulp voor mensen met verwondingen, flauwte, teken enz. EHBO diploma verplicht!
Tijdsinvestering: afhankelijk van het aantal EHBO gevallen.

BHV
Korte omschrijving: Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) weten hoe je de locaties moet ontruimen, om moet gaan met brand en  andere grote calamiteiten. BHV diploma verplicht!
Tijdsinvestering: afhankelijk van het aantal calamiteiten.

BOEKENTAFEL
Korte omschrijving: Tijdens de conferenties van IFES hebben deelnemers de mogelijkheid om boeken van sprekers of gerelateerde onderwerpen te kopen. Jij staat achter de boekenkraam om de boeken te verkopen.
Tijdsinvestering: 1,5 uur

VERVOERSTEAM
Korte omschrijving: Jij haalt en brengt mensen van en naar het station die later aankomen of eerder naar huis moeten.
Tijdsinvestering: 1 a 2 uur (afhankelijk van het aantal mensen en de conferentie)

INSCHRIJVINGSCOMMISSIE
Korte omschrijving: Deelnemers van de conferentie kunnen zich bij aankomst aanmelden bij jou. Jij zorgt ervoor dat ze een badge en programmaboekje krijgen en weten waar ze moeten slapen.
Tijdsinvestering: 2 uur

GEBEDSTEAM
Korte omschrijving: Na de samenkomsten is er de mogelijkheid voor studenten om voor zich te laten bidden. Jij bid samen met iemand anders voor studenten. Ook wel ministrygebed genoemd.
Tijdsinvestering: 3 (Read it!) a 6  uur (Live it!)  inclusief voorbereidingsbijeenkomst

INRICHTING GEBEDSRUIMTE
Korte omschrijving: Tijdens Live it! en Read it! is er een gebedsruimte waar verschillende manieren van gebed worden aangereikt. Het is een plek waar deelnemers op verschillende manieren God kunnen ontmoeten. Als jij een visie en hart voor gebed hebt kun je helpen met de inrichting van deze ruimte.
Tijdsinvestering: 4 tot 8 uur (idee + inrichting)

REFLECTIEGROEPLEIDER
Korte omschrijving: Tijdens Live it! en Read it! zijn er reflectiegroepen waarin deelnemers in kleine setting kunnen delen wat ze tijdens de conferentie leren of waar ze tegenaan lopen. Jij coördineert de groep en leidt het gesprek.
Tijdsinvestering: 16 uur (Live it!) of 10 uur (Read it!)

ORGANISATIE VRIJE TIJD
Korte omschrijving: Tijdens de conferentie is er naast inhoud ook ruimte voor vrije tijd. Bij Live it! is dit in verband met de lengte van de conferentie meer dan tijdens Read it! en Lead it!. Jij zorgt dat er wat georganiseerd wordt voor de deelnemers. Denk hierbij aan een volleybal of voetbaltoernooi.
Tijdsinvestering: onbekend

STEWARD
Korte omschrijving: Stewards zorgen ervoor dat de gebouwen in staat van paraatheid worden gebracht voor workshops en plenaire momenten, dragen zorg voor de veiligheid van de deelnemers en zien toe op de handhaving van de nachtrust.
Tijdsinvestering: onbekend
 
BARTEAM
Korte omschrijving: Het barteam is verantwoordelijk voor het natje en droogje van conferentiedeelnemers tijdens de borreltijden. Ook zorgen zij dat de bar na gebruik netjes is opgeruimd.
Tijdsinvestering: 2 of 3 avonden

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl