Read it!

Inschrijven
Sla jij vaak de Bijbel open, of vind je dit moeilijk? Hoe lees je een tekst echt goed? Hiermee gaan we aan de slag op Read It! 2017. Deze conferentie is bedoeld voor studenten die meer willen weten over Bijbellezen. Misschien word je (voor het eerst) kringleider, heb je al enige ervaring in het geven van Bijbelstudies, ben je een coach op dit gebied of ben je gewoon lid: er valt altijd meer te leren! Het maakt niet uit of je bekend bent met IFES. Je bent van harte welkom!

Samen of alleen de Bijbel induiken is nooit gemakkelijk. Daarom willen we samen op reis gaan door het boek Jesaja. Onder het thema ‘Recht. Doen.’ laten Arjen ten Brinke en Benno van den Toren je kennismaken met het Woord! Het woord dat Gods hart voor gerechtigheid laat zien.

Naast de plenaire lezingen van Arjen ten Brinke en Benno van den Toren, kies je zelf de track die je het interessantst vindt. Het programma en de tracks vind je in het conferentiemenu aan de rechterkant. Wat nieuw dit jaar is, is dat de reflectie verwerkt is in de tracks en je dus geen reflectie vorm meer hoeft te kiezen. Tot slot kun je zelf een rol vervullen door vrijwilliger te zijn!

Dit toffe weekend is van 15 t/m 17 september 2017 op de Betteld in Zelhem.

Verdere praktische informatie is in het menu hieronder te vinden:
Thema en Sprekers
Programma
Tracks
Praktische Informatie


Heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Read it!

Read it! 2017
'Recht. Doen.'
15 t/m 17 september
De Betteld

Contact commissie
Contact

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl