Praktische Informatie

Slaapplaatsen
Tijdens de conferentie kun je overnachten in je eigen tent, in de slaapzaal of in de herberg. Je eigen tent meebrengen is het goedkoopst. Je regelt je slaapverblijf helemaal zelf. Slaap naar keuze met z'n tweeën in een koepeltentje of regel een legertent voor je hele vereniging! Je kunt op het campingterrein gebruik maken van de sanitaire voorzieningen, waaronder een lekker warme douche (tegen betaling).
In een slaapzaal heb je een dak boven je hoofd, maar je moet nog wel je slaapzak en luchtbed meenemen. Je slaapt dan boven de Ichthuszaal, waar het programma plaatst vindt.
De keuze voor de herberg betekent dat je met z'n zessen een kamer deelt. Iets meer privacy en rust dus.

Vervoer
De Conferentielocatie is meer dan een kwartier lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Daarom zal er collectief vervoer geregeld worden. Op vrijdagavond rijden er pendelbussen vanaf station Doetinchem. Deze bussen zullen vertrekken om 17.00 uur, 18.00 uur en 19.00 uur. Probeer deze bussen echt te halen, want tijdens de diensten wordt niet gependeld. Als je geen eigen vervoer hebt, zorg dan dat je hiervan gebruik maakt!
De maaltijd zal op vrijdag om 18.00 uur beginnen. Het hoofdprogramma begint om 19.30 uur. Zorg dat je dan aanwezig bent!
Op zondagmiddag zullen er ook weer pendelbussen naar het station rijden.
Tijdens de conferentie is het mogelijk om van het station gehaald of naar het station gebracht te worden, bijvoorbeeld als je eerder naar huis moet. Over de mogelijkheden hiervoor kun je contact opnemen met readit@ifes.nl.
Kom je met de auto, dan kun je parkeren op het parkeerterein van De Betteld: Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem.

De conferentieprijzen
Deze spetterende conferentie heeft als basisprijs € 45-. Voor die prijs krijg je twee overnachtingen in een tent, eten, lezingen, tracks en heel veel plezier. Boek je voor 23 juli dan krijg je zelfs nog € 5,- korting, en kost de hele conferentie dus maar € 40,-!
Wil je liever een stevig dak boven je hoofd, dan kan je slapen in de slaapzaal. Dat kost € 10,- meer dan het slapen in een tent. Slapen in de herberg is nog weer iets luxer aangezien je dan een echt bed hebt om op te slapen, en kost nog € 5,00 meer. Ben je geen lid van IFES, dan betaal je € 5,- extra.
Kun je één dag niet aanwezig zijn op de conferentie, dan betaal je voor het overnachten in een tent, op de slaapzaal of in de herberg respectievelijk € 9,-, € 13,- of € 15,- minder. Wil je uit principe niet op zondag naar huis reizen, kun je blijven tot maandag. Blijf je deze nacht in een tent slapen, betaal je € 9,- extra, op de slaapzaal € 13,- en in de herberg € 15,-.
Naast de vaste kosten, kun je dit jaar ook weer gebruik maken van de pendelbus. De kosten hiervoor zijn € 5,- voor retour. Ook kun je van tevoren consumptiebonnen aanschaffen voor € 5,- per stuk.
Dit jaar brengen we weer een luxe conferentieboekje uit. Hierin vind je van alles; over het programma, de spreker, de tracks en natuurlijk ruimte om aantekeningen te maken van de verschillende lezingen. Zo heb je een boekje wat je later nog eens kan doorlezen en waardoor je kan nagenieten van een mooi weekend. Voor maar € 3,50 heb je al zo'n luxe conferentieboekje. Dit kan je aangeven wanneer je je aanmeldt!

Read it!

Read it! 2017
'Recht. Doen.'
15 t/m 17 september
De Betteld

Contact commissie
Contact

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl