Vrijwilligers

De hele conferentie in goede banen leiden, lukt ons niet alleen. We hebben je hulp hard nodig! Je kunt ons helpen door je op het inschrijfformulier aan te melden voor één of meer van de volgende taken:

Gebedsteam (vooraf instructie, beschikbaar tijdens en na plenaire samenkomsten, groepsbijeenkomst)
Gebed is één van de belangrijkste activiteiten in het leven van een christen en dus onmisbaar tijdens de Read It! Het gebedsteam bidt tijdens de conferentie voor de conferentiegangers en de sprekers. Ook bidden zij in tweetallen voor de mensen die hier specifiek om vragen.
Voorwaarde: je moet vrijdagmiddag om 15.30 uur aanwezig zijn voor een instructie!

EHBO/BHV (hele conferentie oproepbaar)
Als EHBO’er ben je het eerste aanspreekpunt en zorg je voor medische hulp voor mensen met kleine en grote verwondingen. Als bedrijfshulpverlener weet je hoe je de locaties moet ontruimen, om moet gaan met brand en andere grote calamiteiten.
Voorwaarde: een EHBO- of BHV-diploma is verplicht!

Steward
Als steward ben je de rechterhand van de Floormanager. Je bent verantwoordelijk voor één of enkele gebouwen als het gaat om de activiteiten die daar plaatsvinden (bijvoorbeeld klaarzetten en opruimen) en je coördineert het groot corvee op zondag.

Organisatie vrije tijd (voorbereiding, een uurtje op de dag zelf)
Tijdens de conferentie is er naast inhoud ook ruimte voor vrije tijd. Jij zorgt dat er wat georganiseerd wordt voor de deelnemers. Denk hierbij aan een volleybal of voetbaltoernooi.

Vervoersteam (ongeveer twee uur, afhankelijk aantal mensen dat gependeld moet)
Voor de mensen die tijdens de conferentie nog aankomen of al weer vertrekken zijn enkele mensen nodig die naar het station willen rijden om zo een pendeldienst mogelijk te maken. Het beschikken over een auto is erg handig, maar niet noodzakelijk bij deze taak.

Inschrijvingen (de vrijdagmiddag)
Op vrijdagmiddag en –avond komen veel mensen op de conferentie aan. Je helpt ons door deze mensen in te schrijven en wegwijs te maken op het terrein.
Voorwaarde: je moet vrijdagmiddag om 16.00 uur aanwezig zijn!

Gebedsruimte (de vrijdagmiddag)
Dit is een ruimte waar je je even terug kunt trekken van de drukte en dichterbij God komt. Deze moet natuurlijk ingericht worden! Help je graag mee, geef je hier dan voor op.
Voorwaarde: je moet vrijdagmiddag om 16.00 uur aanwezig zijn!

Barteam (instructie, vrijdag 22.00 – 01.00 uur, zaterdag 22.30 – 01.00 uur)
Het barteam is verantwoordelijk voor het natje en droogje van conferentiegangers tijdens de borrels. Ook zorg je er voor dat de bar na gebruik netjes wordt opgeruimd.

Vuurmeester
Warm en gezellig die vuurkorven buiten! Maar iemand moet ze aansteken en in de gaten houden... Jij misschien?

Fotograaf
Sta jij graag achter de camera om de mooiste kiekjes te maken? Dan is deze taak iets voor jou! Neem je camera mee, en laat zien hoe jij de Read It! beleeft.

Cameraman (Onder voorbehoud)
Vind jij het leuk om beelden te maken van de samenkomsten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Read it!

Read it! 2017
'Recht. Doen.'
15 t/m 17 september
De Betteld

Contact commissie
Contact

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl