KRACHT – Floreren in de prestatiesamenleving

“Uit een recent onderzoek naar studentenwelzijn, blijkt dat de helft van de studenten psychische problemen als angst- en depressieklachten ervaart.” (De Volkskrant, 3 september 2018). De helft! Dat zijn twintigers, tieners soms, die voordat hun leven goed en wel begonnen is overweldigd worden door alle verwachtingen en niets liever willen dan in hun bed blijven liggen. Gebukt onder de druk ‘iemand te worden’ vragen ze zich af: waar haal ik de kracht vandaan?
In het kader van ons jaarthema KRACHT, Floreren in de prestatiesamenleving gaan we met jou op zoek naar de ‘overweldigende kracht’ die God ons geeft (Efeze 1:19). Hoe vind ik die kracht? In welke richting stuurt die kracht? En stelt die kracht ons in staat midden in onze prestatiesamenleving te bloeien?

Meer Info

Materialen


Workshop Selfcare - IFES


Concrete oefeningen om rust te vinden bij God. Geen theoretische beschouwingen, maar praktische oefeningen die ook je hart raken. Van de hand van Erik Smit, kerkelijk werker en pastoraal therapeut, die met deze oefeningen een track aanbood op de ReadIt conferentie van 2018-2019.
IFES-Licht-Vaardig-Oefeningen voor een lichter leven

Laurens van Lavieren

Directeur ForumC
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: