headerImg_bidden IFES-Nederland
Bidden
       
headerImg_bijbellezen IFES-Nederland
Bijbellezen
       
headerImg_getuigen IFES-Nederland
Getuigen

IFES ondersteunen

Je zult gaan merken dat je studententijd een bepalende invloed zal hebben in de rest van je leven: Op wie je bent in de kerk en op je werk, maar ook waar je je talenten, je tijd en je geld inzet. Daarom wil IFES-Nederland deze vorming zo goed mogelijk begeleiden. Uit onze ervaring blijkt dat dit het beste kan door intensief met studenten op te trekken en voor hen beschikbaar te zijn. Daarom is het onze droom dat in elke studentenstad een studentenwerker woont en werkt. Hierdoor kunnen kansen die nu blijven liggen worden gerealiseerd. Om deze droom te realiseren hebben we jouw hulp nodig.

Naast afgestudeerden die hun tijd inzetten voor studenten, zijn we ook op zoek naar mensen die het studentenwerk structureel financieel willen ondersteunen. Met bijvoorbeeld €25,- per maand (ongeveer 1% van een gemiddeld bruto maandsalaris) maak je al een dag studentenwerk per jaar mogelijk! Als velen afgestudeerden dit doen kunnen meer studenten ondersteund worden en wordt Gods koninkrijk op nog meer plaatsen zichtbaar.

Voor de financiële ondersteuning kan je een online machtiging invullen of zelf periodiek geld overmaken via rekeningnummer NL74 INGB 0000 134682 t.n.v. IFES-Nederland. IFES heeft de ANBI status en giften zijn aftrekbaar van de belasting.