headerImg_bidden IFES-Nederland
Bidden
       
headerImg_bijbellezen IFES-Nederland
Bijbellezen
       
headerImg_getuigen IFES-Nederland
Getuigen

IMPACT Next

Wat is IMPACT Next?

IMPACT Next is één van de events die IMPACT Netwerk jaarlijks organiseert. Next is er voor afgestudeerden en young professionals die aan het begin van hun professionele carrière staan. Dit event vindt één keer per jaar plaats in een universiteitsstad. Next wil net-werkende en (bijna) afgestudeerde jonge christenen met elkaar verbinden. We doen dit rond de thema’s christen-zijn in werk, relaties, kerk en samenleving.
 
IMPACT Next biedt inspiratie, toerusting en tools, juist voor de uitdagende periode rond het afstuderen, het vinden van een eerste werkplek of als je klaar bent voor de tweede stap in je loopbaan. Wat is jouw bestemming; waar werk je naar toe? Of waartoe werk je? Hoe kom je daarachter? 

 

>> Ga naar website IMPACT Next 2015


14 november 2015: IMPACT NEXT!

Meld je nu aan en reserveer je plek

Kort geleden bestond je leven uit studeren en allerlei sociale activiteiten daaromheen. Nu sta je in een nieuwe fase en hoor je bij de werkende bevolking. Ben jij klaar voor de loopbaan die voor je ligt? Wie en wat stimuleert en inspireert jou onderweg? Hoe geef je invulling aan het leven naast je werk; je sociale contacten en betrokkenheid bij kerk en samenleving? Kom naar Utrecht op 14 november en laat je inspireren!

 
Hoofdspreker: Dirk Duijzer
Dirk is Directeur bij de Rabobank, Spreekkanon, Hobbyboer, Christen. Hij heeft een hekel aan de bonuscultuur bij de banken, ook bij zijn eigen bank. Hij komt vertellen hoe hij leeft en werkt, en hoe zijn christelijk geloof hem dagelijks helpt en inspireert.
 
Ontdek de Reis van je Leven!
Wil je graag weten wat écht bij je past, hoe je kunt groeien in zelfvertrouwen en vol kunt gaan voor wat God in je heeft gelegd? Onze specialist in persoonlijk leiderschap heet Menna de Jager, en in haar workshop leer je hoe jouw leven duidelijke richting krijgt.
 
Geniet van ons Pauzeplein! 
Ontvang gratis coaching, ontmoet andere young professionals, ontdek wat je nog meer bij IMPACT Netwerk kunt halen of wandel even binnen bij de nabij gelegen Domkerk. Want zelfs in de pauze is van alles te doen!
 
Workshop: Pitchen
TED Talks zijn helemaal in. Maar hoe doe je dat? Wil jij een strak verhaal neer kunnen zetten zonder zwetende handjes? In anderhalf uur gaat onze trainer Gerrit ten Haaken met je aan de slag. Verbaas jezelf en je omgeving en volg deze workshop!
 
Hoofdspreker: Cobi Wattez
Cobi is arbeids- en organisatiepsycholoog, gespecialiseerd in de verhouding tussen mannen en vrouwen in werk- en thuissituatie. Ze is expert in de Myers Briggs test waardoor je nog meer leert over jezelf en je eigen persoonlijkheid!
 
Aansluitend: Landelijke Herfstborrel
Direct na het programma kan je aanschuiven bij de landelijke IMPACT Borrel in hartje Utrecht. Het wordt een drukke en gezellige boel, want we verwachten meer dan 200 mensen. Een uitstekende afsluiter van NEXT!