Lead it!

Datum: 13 juni 2020
Locatie: online via Zoom
deadline: inschrijven kan t/m 6 juni
inschrijven


Beste bestuursleden,

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor de Lead it! van 13 juni 2020! De Lead it! is de uitgelezen kans om andere bestuursleden te ontmoeten en nieuwe dingen te leren. De Lead it! is bedoeld voor aankomende (c.f.t.) bestuursleden van IFES-studentenverenigingen.
Het is vanwege de huidige omstandigheden niet mogelijk om elkaar face to face te ontmoeten. De Lead it! zal dit jaar daarom via Zoom Meetings plaatsvinden. Normaliter hebben we een programma voor twee dagen, maar dit keer zullen we ons beperken tot een conferentie van 2,5 uur.
Het programma wordt afgewisseld met momenten van input en uitleg tot momenten van reflectie in kleine groepjes. Een belangrijk moment van de ochtend is het bespreken van de vraag van beginnende bestuurders: 'Hoe zet je visie om in actie?'. Joël Aerts, auteur van 'Ontwikkel je leiderschap', zal daar meer over vertellen en er is gelegenheid om vragen te stellen.
Meer informatie over het programma wordt binnenkort hier geplaatst. Inschrijven voor de Lead it! kan tot uiterlijk 6 juni. Voorafgaand aan de conferentie ontvangen deelnemers een Zoom-link.

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: