Lead it!

Datum: zaterdag 10 april 2021
Locatie: online via Zoom (link krijg je via de handleiding na inschrijving)
Deadline: 5 april
Deelname is gratis.

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor een extra Lead it! op 10 april van 10.00 tot 16.00 uur. Het is een extra training voor zowel beginnende als afrondende bestuursleden. We gaan met elkaar de Gallup StrengthFinder bespreken - een onwijs handige tool om je leiderschap verder te ontwikkelen! Het is ook de tool die binnen IFES (wereldwijd) veelvuldig wordt gebruikt.

Voor nieuwe bestuursleden is het een must om de StrengthFinder training aan het begin van je bestuursjaar bij te wonen. Voor bestuurders die bijna klaar zijn, kan het een tool zijn om verder te gaan met de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Twee studentenwerkers van IFES, Bas van Dieren en Maaike Verbruggen, zullen deze online training verzorgen.

BELANGRIJK. Voor deelname is het belangrijk dat je de StrengthFinder test hebt gemaakt van tevoren! Deze test kan je via een boek 'Ontdek je sterke punten 2.0' van Tom Rath gemakkelijk maken. Gebruik daarvoor de code die achterin het boek staat. Het boek is te bestellen via bol.com voor 21 euro.

De Lead it! zal weer via Zoom Meetings plaatsvinden. Aanmelden kan tot 5 april en is ook open voor geïnteresseerde leden. We kijken uit naar jullie komst!

Inschrijvingen zijn gesloten.

De CliftonStrengths thema's zijn jouw talent-DNA. Zij verklaren de manier waarop je van nature denkt, voelt en je gedraagt.

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: