headerImg_bidden IFES-Nederland
Bidden
       
headerImg_bijbellezen IFES-Nederland
Bijbellezen
       
headerImg_getuigen IFES-Nederland
Getuigen

Lead it! Xtra

Besturen worden gecoacht en toegerust door IFES met de driedaagse Lead it!-conferentie in juni, voorafgaand aan het bestuursjaar. In deze periode van voorbereiding ben je samen bezig met het vormen van een visie en je ontvangt praktische handvatten voor jouw toekomstige rol als leider. Spreken over leiderschap komt regelmatig terug: wat voor leider ben jij en hoe geef je leiding samen met God? Nu ben je volop actief als bestuurder en misschien al op de helft van je bestuursjaar.

 

Heb je dan nog steeds toerusting en coaching nodig? Jazeker, tijdens de driedaagse conferentie Lead it! Xtra  kijk je terug: wat heeft mij gemotiveerd, wat viel er tegen en hoe ga ik om met fouten die zijn gemaakt? Ook is deze conferentie bedoeld om nieuwe energie en motivatie te vinden voor het komende half jaar. Het is daarom goed om stil te staan bij het waarom van je werk bij de christelijke studentenvereniging en wat jij nu nog wilt bereiken samen met je medebestuurders.

 

De Lead it! Xtra vindt dit jaar plaats op 15 t/m 17 januari 2016, in sociëteit Confide te Delft. Dit jaar zullen er inspirerende lezingen zijn van Adriaan Korenvaar en Wilfried Verboom en verder ook een keuze uit verschillende werkwinkels. Naast vorming en toerusting is deze conferentie een mooi moment om in contact te komen met andere bestuurders, verhalen te delen en veel gezelligheid met elkaar te beleven!

 
Lead it! Xtra
Deel dit met anderen: