Live it! 2019

Let op deze pagina is van Live it! 2019 voor de pagina van  Live it! 2020 Klik hier


Waar: De Betteld in Zelhem
Wanneer: 29 mei - 1 juni 2019
Kosten: Inschrijvingen zijn gesloten!
Contact: --

Live it! 2019 staat alweer voor de deur! Samen willen we op zoek gaan naar wat God zegt over het grote mysterie van Christus’ werk. We doen dit aan de hand van de Efezebrief, die daarover zegt:

Hij heeft ons in al Zijn wijsheid en inzicht dit mysterie onthuld: Zijn voornemen om met Christus de voltooiing van de tijd te verwezenlijken en Zijn besluit om alles in de hemel en op aarde onder één hoofd bijeen te brengen, onder Christus.
Efeze 1: 9-10

Wat houdt dit mysterie nu precies in? Wat betekent dit voor ons? Over deze en vele andere vragen gaan we nadenken op de Live it! We luisteren naar Gods woord, leren over Gods plan met de mensen (en dus met ons!) en denken na over hoe we concreet voor Gods koninkrijk aan de slag kunnen gaan. Naast de samenkomsten kun je weer tracks volgen, met elkaar de vriendschap vieren, mensen van verenigingen uit het hele land ontmoeten of juist genieten van de rust en gezelligheid met je eigen vereniging. Kortom:

Reserveer 29 mei – 1 juni in je agenda en meld je snel aan!

Oh ja, er is een spetterende prijs voor de vereniging die (verhoudingsgewijs) met de meeste leden aanwezig is. Neem dus al je vrienden mee en sleep die prijs in de wacht!

Live it!

STOP! Discover the mystery

Waar: De Betteld in Zelhem
Wanneer: 29 mei - 1 juni 2019
Kosten: basisprijs 80 euro (tot 20 april is het maar 70 euro!)
Contact: live-it@ifes.nl

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: