Read it! inschrijven (gesloten)

Welkom bij Read it! 2021


Van 10-12 september 2021 gaan we weer een Read it conferentie houden, voor alle studenten van IFES Nederland! Deze conferentie is een kick-start van je nieuwe collegejaar. We mogen God en elkaar ontmoeten en we bieden voor (beginnende) kringleiders een exclusieve workshop om goed voorbereid van start te gaan. Uiteraard is deze conferentie ook voor studenten die geen kring gaan leiden ;)

De conferentie is op de Kroeze Danne naast Enschede en via het onderstaande formulier kun je je aanmelden. We zijn trots dat we iedereen die voor het eerst naar een fysieke conferentie gaat, een mooie korting kunnen geven!

De basisprijs is €55,-. Als je je last-minute inschrijft, kost dat €5,- meer en is de basisprijs €60,-. Afhankelijk van je keuzes kan dit bedrag hoger worden, bijvoorbeeld bij overnachting in een slaapkamer/chalet, gebruik van de pendeldienst, etc. In het invulformulier kun je dit aangeven. Goed nieuws! De prijs kan ook lager worden, als je voor het eerst met een fysieke conferentie meegaat, en je dus recht hebt op €10,- eerstekeerskorting!

We zijn voor de conferentie nog op zoek naar vrijwilligers. Verderop kan je een of meerdere taken kiezen. Hieronder worden ze kort toegelicht:

  • Steward: Facilitaire taken, zoals aansturen bij maaltijden, klaarzetten, assisteren bij inschrijven, etc.
  • BHV'er: Diploma verplicht
  • EHBO'er: Diploma verplicht
  • Vervoersteam: Mensen vervoeren tussen Station Hengelo en de Kroeze Danne. Rijbewijs B verplicht, eigen auto beschikbaar (vergoeding: € 0,19 per km).
  • Gebedsteam: Ondersteuning van het Pastorale Gebedsteam. Je volgt gedurende de hele conferentie een eigen programma, waarin je meer leert over ministry en dit in de praktijk toepast. Je krijgt hier nog meer informatie over, maar zorg er in ieder geval voor dat je vrijdag op tijd aanwezig kunt zijn!
  • Vlogduo: Tijdens de conferentie af en toe een vlog maken (voor op sociale media). Eigen camera (of telefoon) beschikbaar.
  • Fotograaf: Tijdens een deel van de conferentie foto's maken (voor op sociale media). Eigen camera beschikbaar.
  • Read it! Ambassadeur: We vragen je een paar keer om hulp bij de promotie van de Read it!, bijvoorbeeld door iets te delen in je vereniging of op social media.

Volg @ifesreadit om op de hoogte te blijven en je krijgt de week voorafgaande aan het evenement verdere info. Als we de conferentie moeten annuleren omdat evenementen dan nog niet zijn toegestaan, krijg je je geld terug. Waar wacht je nog op?!

Klik hier voor meer informatie!

Na-inschrijving Read it! 2021

Inschrijfformulier

Met het lief-en-leedpotje zorgen we ervoor dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen. Een donatie is vrijwillig, zodat we de prijs voor de conferentie laag kunnen houden, en we deelnemers met beperkte financiële middelen toch welkom kunnen heten op de Read it! We streven naar een donatie van € 2 per deelnemer.

Vrijwilligerstaken (zie uitleg hierboven)

* = Verplicht veld

Read it!

Thema: Niet Normaal!
Kroeze Danne
wanneer: 10-12 september 2021

Contact:
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: