Neem IFES op in uw testament


Uw nalatenschap voor geloof onder een nieuwe generatie studenten

Overweegt u om na te laten aan IFES-Nederland?
Uw nalatenschap kan studenten helpen om dicht bij Christus te leven. Onze studentenwerkers kennen de leefwereld van studenten. Ze helpen actief bij alle geloofsvragen en worstelingen die studenten bezighouden.

Misschien kent u IFES-Nederland van ons werk met christelijke studentenverenigingen. Wist u dat IFES ook werkt met internationale studenten? Daarnaast verrichten studentenwerkers pionierswerk onder niet-christelijke studenten en organiseren we missionaire events zoals het Veritas-Forum en de Passion Week. Onze lokale studentenwerker bij u in de buurt is graag bereid om u meer te vertellen over waar u uw nalatenschap voor kunt bestemmen.

Hoe nalaten werkt
Als u wilt nalaten aan IFES-Nederland dan is het nodig dat u dit bij de notaris laat vastleggen in een testament. U kunt IFES een bepaald percentage van uw nalatenschap schenken. U maakt IFES dan (mede-)erfgenaam. Ook kunt u vooraf een vast bedrag bepalen of een kunstobject, aandelenpakket of onroerende zaak schenken als een legaat.

IFES-Nederland heeft een ANBI-status. Dit betekent dat u over een erfdeel of legaat aan IFES geen belasting betaalt.

Gegevens voor uw notaris
Uw notaris heeft de volgende gegevens nodig wanneer u IFES wenst op te nemen in uw testament.

Statutaire naam: IFES-Nederland
Statutaire zetel: Utrecht
Postadres: Postbus 820, 3900 AV Veenendaal
KvK-nummer: 40535091


Wij helpen u graag
Of u nu vragen heeft over nalaten aan IFES-Nederland of uw besluit al genomen heeft, wij helpen u graag verder. Als u dit wenst kunnen wij u begeleiden bij het goed regelen van uw nalatenschap aan IFES.

Wij helpen u graag

* = Verplicht veld

Daniƫl Kiewiet

Beleidsmedewerker & projectleider
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: