Over Ifes

Onze droom…
Is dat elke student in Nederland kennismaakt met de blijde boodschap van het Evangelie en dat zij als christenstudent en afgestudeerde Jezus navolgen in de maatschappij waarin zij leven.

In elke studentenstad
IFES-Nederland is actief in alle steden in Nederland waar zich een universiteit of hogeschool bevindt. Bij IFES-Nederland zitten: C.S.F.R., C.S.R.-Delft, C.S.V. Ichthus, CURA, Lux ad Mosam, RSK en een aantal verenigingen van VGS Nederland, Hboloog en theologenverenigingen.

Plaatselijk studentenwerk en landelijke conferenties
Naast het plaatselijke studentenwerk door de IFES-studentenwerkers organiseert IFES-Nederland ieder jaar zes landelijke conferenties, waarvan één voor internationale studenten:

Live it!  – Toerustingsconferentie voor studenten
Lead it! - Conferentie voor bestuursleden
Read it! – Conferentie voor kringleiders en –coaches

Internationaal en uniek
IFES-Nederland is aangesloten bij de IFES World. IFES staat voor International Fellowship of Evangelical Students, en is actief in ruim 170 landen. Wat IFES-Nederland uniek maakt binnen de wereldwijde IFES is dat er zoveel verschillende soorten verenigingen, met hun eigen karakters en doelstellingen, verbonden zijn. Dat merk je goed op een conferentie als Live it!. Door het internationale karakter van IFES, is het voor jou als IFES-student makkelijk om aan internationale conferenties en aan InterActions Teams (summer- en yearteams) deel te nemen. Dit zijn ervaringen die je leven veranderen!

Contactgegevens

Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal
Routebeschrijving


(030) 294 28 00
info@ifes.nl
info@ifes.nl
Privacy statement

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: