headerImg_bidden IFES-Nederland
Bidden
       
headerImg_bijbellezen IFES-Nederland
Bijbellezen
       
headerImg_getuigen IFES-Nederland
Getuigen

MasterMind

Het event waar christen-ondernemers en studenten elkaar ontmoeten!

Speciaal voor (bijna-) afgestudeerden organiseert IFES-Nederland op 15 mei 2015 (tijdens Live it!) een evenement waar young professionals de kans krijgen christen-ondernemers te ontmoeten en op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen voor beleidsmatige, productionele of maatschappelijke cases. Tijdens dit programma – getiteld MasterMind- vertelt een aantal ondernemers wat hen drijft, hoe zij christen-zijn op de werkvloer en vragen zij studenten advies in cases die zij voorleggen. Studenten gaan uiteen in groepen van ongeveer vijf man om gezamenlijk een oplossing en/of business plan uit te werken. Welke oplossingen, verbeterpunten of valkuilen zien zij? Én, bovendien, wat is de relevantie van de Bijbel en het christelijk geloof in de oplossingen die worden aangedragen? Terwijl alle groepen werken aan de perfecte oplossing, is er ook gelegenheid een Loopbaan/CV-Check te doen met een van de ondernemers. Aan het eind van het programma presenteren de groepen de resultaten en beoordeelt de jury van ondernemers wie ‘MasterMind 2015’ is!

MasterMind voor studenten

Ben jij Masterstudent of studeer je dit jaar op hbo-niveau? Dan ben je van harte uitgenodigd! MasterMind biedt jou de mogelijkheid christen-ondernemers te ontmoeten en ze alles te vragen wat jij wilt weten over christen-zijn op de werkvloer! MasterMind is een kans om te komen netwerken, een gratis CV/Loopbaan-check te ondergaan en mee te denken over échte business cases.

MasterMind voor ondernemers

IFES vindt het belangrijk ondernemers nauw te betrekken bij haar werk onder studenten. Bent u ondernemer en heeft u hart voor studenten? Doe mee aan MasterMind, ontmoet studenten en laat u verrassen door de input van young professionals op uw case! Tijdens dit eendaagse event krijgt u bovendien de kans om uw ervaring te delen over christen-zijn op de werkvloer. Bovendien ondersteunt u bij deelname ook het studentenwerk van IFES-Nederland. Interesse?  Bel of mail Wilfried Verboom voor een vrijblijvende afspraak.