headerImg_bidden IFES-Nederland
Bidden
       
headerImg_bijbellezen IFES-Nederland
Bijbellezen
       
headerImg_getuigen IFES-Nederland
Getuigen

Samen meer bereiken

IFES wil meer bereiken in Zuid Nederland! 

Het team studentenwerkers in Zuid-Nederland is groter dan ooit. Veel nieuwe collega’s sloten zich de laatste tijd bij de groep aan. Dat is op zich goed nieuws, maar helaas hebben vrijwel alle studentenwerkers moeite om hun financiën rond te krijgen. Ieder van hen zou eigenlijk meer tijd willen investeren in hun steden beneden de rivieren. Dat kan nu niet, omdat er simpelweg niet genoeg geld is.

In Tilburg is waarschijnlijk minder dan 1% van de bevolking christen, zo is laatst uitgerekend. De stad is dus eigenlijk een zendingsgebied. Het is daarom hard nodig dat daar mensen zijn die studenten kunnen trainen om het evangelie te delen. Omdat er zo weinig christenen wonen, kunnen studentenwerkers in het Zuiden nergens terecht voor hun fondswerving. Het lukt ze niet om in Limburg en Brabant voldoende ondersteuning te vinden voor hun werk.

Het team studentenwerkers in de zuidelijke provincies zet daarom de schouders eronder, op zoek naar mensen die een steentje willen bijdragen. Dit kunnen mensen zijn die misschien niet in Zuid-Nederland wonen, maar wel hart hebben voor dat stukje Nederland. Met extra steun kunnen de studentenwerkers aan de slag in steden als Tilburg, om samen met studenten de mensen te bereiken en het verschil te maken. 

Via dit online donatieformulier kunt u samen met IFES, meer bereiken. Een gift van 15 of 20 euro maakt al dat wij meer kunnen investeren in studenten.

 

ANBIANBI

IFES is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarom zijn uw giften aan IFES-Nederland aftrekbaar voor de belastingdienst. U kunt uw gift ook overmaken via internetbankieren of acceptgiro. Gebruik dan ons IBAN-nummer : NL74 INGB 0000 134682 tnv IFES-Nederland. RSIN: 002782042. 

Donatie
 
 
 
 
 
 
 
Contactgegevens
 
 
 
Betaling
 
 
Verzenden