Open Kringen

Open kringen zijn kringen waar christenen en niet-christenen samen de Bijbel lezen. Het biedt christenen de kans om met niet-christenen op een natuurlijke manier in gesprek te gaan over Jezus. We willen niet-christenen in contact brengen met Jezus, want om Hem draait het christelijk geloof. Een open kring is een veilige omgeving waar zoekenden in gesprek kunnen gaan over Jezus. Teksten die worden behandeld gaan dan ook voornamelijk over Jezus in ontmoeting met anderen.

Een open kring is een mooie en eenvoudige manier om niet-christenen in je netwerk, je vrienden, kennissen, sportmaatjes en studiegenoten, in aanraking te brengen met Jezus. Door samen de Bijbel te lezen voorkom je dat jij degene bent die het weet en het uitlegt aan degene die het niet weet. Jullie lezen samen de bijbel en we mogen erop vertrouwen dat God spreekt door Zijn Woord.

Handboek open kringen
Voor iedereen die zelf graag een open kring wil leiden of opzetten heeft IFES het handboek open kringen ontwikkeld. Hierin lees je van start tot evaluatie alles over het opstarten van en leiding geven aan een open kring. Dit handboek is voor 10 euro per stuk verkrijgbaar. Het handboek kun je aanvragen via het onderstaande contactformulier.  

Handboek open kringen aanvragen?

Keuze handboeken

Prijzen inclusief verzendkosten worden achteraf in rekening gebracht.

* = Verplicht veld

Contactgegevens

Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal
Routebeschrijving


(030) 294 28 00
info@ifes.nl
info@ifes.nl
Privacy statement

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: