Transitie cursus

De IFES Transitiecursus is bedoeld om bijna afgestudeerde studenten voor te bereiden op de transitie van studie naar werk. We willen hen stimuleren om christelijke waarden op een praktische en relevante manier te vertalen naar hun studie en hun toekomstige werkvloer. Ook willen we studenten toerusten om na hun afstuderen bewuste keuzes te maken op het gebied van kerk, werk en talenten.

Kerk, werk en geld
Met de IFES Transitiecursus richt IFES zich bewust op studenten. Vragen die relevant zijn voor net-werkenden zijn voor studenten vaak nog niet relevant, maar worden dat wel. Door middel van deze cursus maken we studenten bewust van deze vragen en gaan we samen op zoek naar antwoorden. Het uitgangspunt van de cursus is dat het goede nieuws van Jezus relevant is op alle terreinen van het leven. Daar horen vragen bij als ‘Wat is de waarde van werk?’, ‘Hoe kan ik God dienen met mijn geld?’, ‘Kan ik God dienen als techneut of bankier?’, ‘Moet ik me aansluiten bij een kerk?’, of ‘Hoe besteed ik mijn tijd?’.

Het is ons verlangen dat deze cursus leidt tot een verandering van houding bij studenten zodat zij nu al aan de slag kunnen om het christelijk geloof praktisch te maken in het leven van alledag.

Thema's
Om dit doel te bereiken is de cursus verdeeld in drie avonden met elk een eigen thema.
Avond 1: Je kerk
Avond 2: Je werk
Avond 3: Je talenten, tijd en geld

Wil je deze cursus bestellen? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Ik wil een transitiecursus bestellen

Prijzen inclusief verzendkosten worden achteraf in rekening gebracht.

* = Verplicht veld

Contactgegevens

Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal
Routebeschrijving


(030) 294 28 00
info@ifes.nl
info@ifes.nl
Privacy statement

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: