Corine Broer

Zwolle en Deventer

Studentenwerker

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren
De studententijd is voor mijzelf van heel veel waarde geweest. Het was een tijd waarin ik vragen mocht stellen aan mijzelf, de maatschappij, de kerk, andere studenten en aan God. Natuurlijk kan dit je hele leven maar ik geloof dat de studententijd je extra ruimte geeft om hier mee bezig te zijn. Je mag dingen uitzoeken en proberen en je mag leren om zelf keuzes te maken en hier verantwoordelijkheid  voor te dragen.

De studententijd is een hele gezegende tijd voor mij geweest. Mede hierdoor is het ook mijn passie geworden om met andere studenten mee te lopen, vragen te stellen en samen te zoeken. Het is bemoedigend om God aan het werk te zien door deze zoektochten heen.

Ik wil er zijn voor de studenten die iemand zoeken die ze vragen kan stellen of die even luistert. Daarnaast vind ik het een uitdaging om in de steden te zoeken naar ingangen om het evangelie ook buiten de verenigingen te delen.

Thema’s als gebed, pastoraat, coaching en groepsdynamica spreken mij aan. Daarnaast ben ik betrokken bij de Passionweek en wil ik graag aansluiten bij andere missionaire initiatieven.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?

* = Verplicht veld

Corine Broer

Corine Broer
Studentenwerker Deventer en Zwolle

corine@ifes.nl
Steun Mij

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl