Alinda Willemsen

Amsterdam

ISM studentenwerker

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?
https://www.ifes.nl/doneren
Hoi! Ik ben Alinda en ik ben intercultureel studentenwerker in Amsterdam. Ik zeg wel eens grappend: “My job is to hang out with people, and to make people hang out!”. En eigenlijk is het nog waar ook. Een gedeelte van mijn tijd mag ik gebruiken om aandacht te investeren in internationale studenten, zowel in groepsverband als 1-op-1. Als je in het buitenland studeert krijg je veel toffe kansen en ontdek je de wereld. Ook word je teruggeworpen op jezelf en op God, wanneer je in dat vreemde Nederland opeens niemand kent en alles nieuw is. Wat een geweldige gelegenheid voor een jongere te groeien als persoon en Jezus (verder) te leren kennen! Dat proces mag ik stimuleren en ondersteunen.

Daarnaast starten we een maatjesproject in Amsterdam. Nederlandse studenten en vluchtelingenjongeren die een verblijfsvergunning hebben gekregen trekken met elkaar op en leren van elkaar. We willen de jonge, nieuwe Nederlanders hiermee helpen mensen te leren kennen en stappen te gaan zetten (onder andere in het oriënteren op een opleiding) omdat we geloven dat er hoop is en toekomst.

Kom je een keer langs? Weet je welkom! Mail me gerust om door te praten over intercultureel studentenwerk en Amsterdam. En heb je een minuutje over? Dan hoor ik graag van je waarin jij de creativiteit en veelkleurigheid van onze genadevolle God ziet!

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?

* = Verplicht veld

Alinda Willemsen

Alinda Willemsen
Studentenwerker ISM Amsterdam
alinda@ifes.nl

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl