Wim Warnar

Leiden

Studentenwerker

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren
‘Is je deur nog op slot? ’ is een fantastisch nummer dat ik in mijn kinderjaren graag luisterde en zong. En nu stiekem nog steeds. Het is zo’n nummer dat blijft hangen.
“Je hart is net een huisje”, zo zingt dat lied.

In je studententijd gebeurt er veel in je hart-huisje. Je mag en moet steeds meer zelf bepalen, en er verandert nogal wat. Opvattingen over God en geloof en allerlei grenzen verschuiven. Je volgt je hart en gaat naar het buitenland. Of je wordt verliefd... Er zijn allerlei dingen die je hart op hol kunnen laten slaan. En soms krijg je bijna een hartverzakking als je bedenkt wat je allemaal nog moet doen: deadlines, tentamens, scripties, stage. Aaah!
Namens IFES mag ik jou helpen om stil te staan en na te denken over wat jij in je hart-huisje wilt.
En over wat God in jouw hart-huisje wil.

Want het mooiste uit het liedje vind ik dat er staat: “De Heer wil bij je wonen.” Ongeacht wat ik vind, ongeacht wat ik doe, ongeacht wat ik denk, wil God bij mij wonen. En als God binnenkomt, dan gaan er ook dingen veranderen.
Het is mijn taak om met jullie na te denken en te praten over de inrichting van je hart-huisje. Jij hebt de sleutel en die hoef je mij ook nooit te geven. Wel vind ik het mooi om uitgenodigd te worden om eens een interieur-advies op hartsniveau te geven. Alles wat ik binnen ‘zie’ of ‘hoor’ blijft binnenskamers.
Ik ben er voor studenten Theologie en voor studenten in de sleutelstad Leiden.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?

* = Verplicht veld

Wim Warnar

Wim Warnar
Studentenwerker Leiden en theologiestudenten
wim@ifes.nl

Steun mij

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Landjuweel 46
3905 PH Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl