Tineke Houwink

Maastricht

Studentenwerker

Meerdere keren heb ik gedacht ‘Wauw Remco (huidige stafwerker van Lux ad Mosam), jij hebt echt een droombaan. Jij mag met studenten nadenken over het leven, ze begeleiden in hun geloofskeuze en – waar mogelijk – er voor ze zijn.’ Het was dan ook een geschenk uit de hemel toen bleek dat Remco op zoek ging naar een opvolger. Per 1 januari 2019 is het zover, dan mag ik weer in Maastricht gaan wonen om aan de slag te gaan als studentenwerker.
Ik zie er naar uit om samen met de studenten stukje bij beetje meer te gaan zien van Gods betrokkenheid in hun leven. Ik geloof dat God met elke student een plan heeft, Hij ze wil sturen en bovenal liefheeft. Ik ben blij en dankbaar dat ik daarin met de studenten mag optrekken en hopelijk een stabiele en helpende hand zal zijn.
Momenteel ben ik nog bezig met het vinden van partners die zowel geestelijk als financieel aan het werk in Maastricht bijdragen.
Wil je meer weten, of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Maastricht?! Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief, of mail naar tineke@ifes.nl .

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?

* = Verplicht veld

Tineke Houwink

Studentenwerker
Maastricht
Tineke@ifes.nl

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Plesmanstraat 58C
3905 KZ Veenendaal
(030) 294 28 00
info@ifes.nl