Arjan Scheele

Eindhoven

ISM Studentenwerker

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren
Ken je dat, dat wanneer je op vakantie bent in een land waar je de taal niet spreekt en de gewoontes niet kent, je je opeens “unheimisch” kunt voelen? Je weet niet waar je boodschappen moet halen en eigenlijk ook niet goed hoeveel het geld wat je in je handen hebt nou eigenlijk waard is? Het kan zelfs lijken alsof iedereen een beetje vijandig of boos naar je kijkt. In elk geval kijken ze. Dat nodigt niet uit om nou eens een praatje te maken of de weg te vragen.

Studenten van over heel de wereld nemen zo weer een stukje Evangelie mee de wereld in.


Dat is een beetje het gevoel wat internationale studenten soms kunnen hebben als ze hier in Nederland komen studeren. Weg van het “veilige” thuis, op vaak jonge leeftijd in een land waar alles anders gaat. Waar je “thuis” soms duizenden kilometers weg is. Letterlijk “unheimisch”. Die studenten mag ik ontmoeten. Ik mag een tijdje met ze optrekken en ze coachen. Leuke activiteiten met ze ondernemen en ze uitdagen om na te denken over het christelijke geloof.

Op die manier geef ik, via IFES, vorm aan de zending in de “achtertuin”. Gewoon bij jou en mij in de stad. Studenten van over heel de wereld nemen zo weer een stukje Evangelie mee de wereld in. Doe je mee?

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Arjan Scheele

Studentenwerker ISM
Eindhoven
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: