Frank Duijzer

Delft

Studentenwerker

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren?doel=6
Sinds 2014 ben ik met veel plezier studentenwerker in Delft. Ik ben getrouwd met Nynke, opgeleid als theoloog, maar vooral leerling van Jezus.

Ik doe dit werk omdat ik geloof dat christenstudenten blijvend verschil kunnen maken, te beginnen op de universiteit zelf. Daarom investeer ik in de studenten en wil ik hen toerusten om integere en dienende leiders te zijn, naar het voorbeeld van Jezus. We zoeken samen met elkaar wat het evangelie te zeggen heeft op de universiteit en voor de studenten.

Ik trek op met de studenten van C.S.F.R., C.S.R. en VGSD. Ik coach de besturen van de verenigingen en fungeer als klankbord. Daarnaast geef ik workshops en trainingen over o.a. Bijbelstudie, geloofstwijfel en missionair-zijn. Veel contacten ontstaan tijdens een borrel of een maaltijd. Die leiden tot persoonlijke ontmoetingen, met vragen over groeien in geloof of juist geloofstwijfel, over stille tijd, verslavingen of  timemanagement. Ik vind het geweldig om bij hen betrokken te zijn. Om samen de Bijbel te lezen, te bidden en te zoeken wat het evangelie te zeggen heeft. Ik daag hen uit om Jezus na te volgen en getuige te zijn op de campus. Daarin wil ik zelf een voorbeeld zijn.
Dan  is het mooi als een studente zegt: ‘Door de coaching van Frank kreeg ik meer zicht op waar ik goed in ben en werd ik uitgedaagd om die kracht in te zetten als bestuursvoorzitter. Nu heb ik er weer plezier in!’

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Frank Duijzer

Fondsenwerver
Studentenwerker
Delft
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: