Immánuël Kapteijns

Utrecht

Studentenwerker

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren
Gegrepen door God en het Evangelie groeide in mij het verlangen om dit te delen met anderen. In oktober 2019 kwam IFES op mijn pad, waarin ik een organisatie heb gevonden met dezelfde passie: God kennen en Hem bekendmaken aan jonge mensen.

Het is voor mij een voorrecht om met studenten te mogen optrekken. Vanwege de gezelligheid op de borrels maar ook om beschikbaar te zijn voor hen die er even doorheen zitten, met grote vragen rondlopen of verlangen te groeien in het navolgen van Jezus Christus. In gesprekken komen vaak thema’s aan bod als seksualiteit, geloofstwijfel, identiteit en leven met God. Dit gaat mij aan het hart. Ik voel mij geroepen om studenten bij te staan in hun zoektocht, God hierin te betrekken en samen te ontdekken hoe zij als discipelen van Jezus Christus kunnen leven.

Ik werk binnen de studentenverenigingen Ichthus Utrecht en VGSU. Bij elkaar hebben deze verenigingen zo’n 300 leden. Ik ondersteun hen o.a. door bestuurscoaching, (kring)leiderschapstraining, persoonlijke coaching, discipelschap en initieer of  ondersteun ik inspirerende activiteiten op de vereniging. Ook zoek ik verbinding en samenwerking met lokale christelijke organisaties en kerken om ook andere (niet gelovige) studenten te bereiken.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Immánuël Kapteijns

Studentenwerker
Utrecht
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: