Mart Jan Luteijn

Midden-Brabant

Studentenwerker

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren
Sinds 1 september 2020 ben ik studentenwerker voor IFES in Midden-Brabant (Breda, Tilburg, ’s Hertogenbosch). Na mijn opvoeding op de Biblebelt en mijn studie theologie in Amsterdam was dit een uitdagende vervolgstap. Gelukkig helpt de Brabantse gezelligheid om je ergens snel welkom te voelen!

Het leuke aan de studentendoelgroep is voor mij dat ze nog jong zijn en een leven voor zich hebben. Dat betekent dat je met elkaar veel kan verkennen: Wat zou ik later willen doen qua werk? Hoe zie ik mijn leven voor me? En wat geloof ik eigenlijk? Er is de ruimte om het net breed uit te werpen, om daarna ook weer diep in de Bijbel te spitten naar mogelijke antwoorden en perspectieven. In het vertrouwen dat God daarbij aanwezig is en met ons mee gaat.

Deel je deze missie, juist ook in een provincie waar de (protestantse) kerken steeds kleiner worden? Je kan dan op allerlei manieren bij het werk betrokken raken: met gebed, met ideeën of met financiën. Vul dan hieronder het formulier in (en meld je natuurlijk ook aan voor de leuke verhalen in de nieuwsbrief)!

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Mart Jan Luteijn

Studentenwerker
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: