Richard Folkersma

Tilburg

Studentenwerker

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren
Studenten zitten vol vragen over geloof; dat blijkt snel genoeg bij een Alpha-cursus, Veritas-forum of een gesprek over geloof. Wanneer studenten met verschillende achtergronden deze vragen samen bespreken ontstaat een waardevolle gezamenlijke zoektocht waarin niet zelden Christus wordt (terug)gevonden. Het is inspirerend het enthousiasme van studenten te proeven wanneer eindelijk een plek is ontstaan waar levensvragen eerlijk gesteld en besproken kunnen worden.

Als studentenwerker maak ik activiteiten waar dialoog over geloven en Christus centraal staat mogelijk. Mijn visie is om in ’s-Hertogenbosch en Tilburg met studenten een verscheidenheid van missionaire activiteiten te organiseren en daarin innovatief te zijn. Er zijn veel ideeën, veel studenten en veel onbeantwoorde vragen. Aan ambitie en ‘vraag’ is dus geen gebrek. Samen met studenten en lokale vrijwilligers in het IFES-traineeprogramma maken we de studentenvereniging tot een plek waar leden en niet-leden het licht van Christus kunnen ontdekken!

Vanuit mijn studies richting landbouw (Wageningen) en theologie (Tilburg) en mijn eigen zoektocht help ik studenten graag verder bij vragen over wetenschap en geloof. Verder ben ik beschikbaar voor pastorale gesprekken, verzorg ik inhoudelijke activiteiten en coach ik besturen en kringleiders.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Richard Folkersma

Studentenwerker
Tilburg en 'S Hertogenbosch
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: