Rieke Lindeboom

Nederland

Directeur Nederlands studentenwerk

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren?doel=6
Als studentenwerker in Ede mag ik met studenten meedenken, hen aanmoedigen, bevragen, toerusten en trainen. Deze jonge mensen – de toekomst van Nederland – zitten in een unieke fase. In de studententijd volgen kansen, uitdagingen en vragen elkaar in hoog tempo op. Dit kan verwarrend zijn, en twijfels komen veel voor. Weten wie je bent, gemaakt door de Schepper, geliefd en met een plan voor je leven is het fundament in je leven waar zoveel mensen naar zoeken. Ik zoek graag met hen mee.

Mijn droom is om jonge christenen in beweging te zien komen en hen te helpen Gods Koninkrijk zichtbaar te maken op hun eigen plek in de samenleving, met hun unieke set gaven en talenten.


Als student kun je me benaderen voor (kring)leiderschapstraining, bestuurstoerusting, persoonlijke coaching en discipelschap. Ik denk graag mee over een gezonde levensstijl, kwetsbaarheid en omgaan met druk. In de vereniging zet ik me graag in voor openheid in groepen, inhoudelijke avonden en evenementen die inspireren en opbouwen.
Ik ben het aanspreekpunt voor het studentenwerk in Ede. En ik beantwoord graag je vragen over wat God daar aan het doen is.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Rieke Lindeboom

Directeur Nederlands Studentenwerk
Mail

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: