Froukje van Koeveringe

Nederland

Veritas

Mijn nieuwsbrief
https://www.ifes.nl/doneren
Hallo, mijn naam is Froukje en met veel enthousiasme zet ik mij in voor samenwerkingen tussen verschillende organisaties die allemaal eenzelfde doel hebben: Studenten ondersteunen in de breedste zin van het woord.

Daarvoor ga ik met twee projecten aan de slag:

Het Veritas forum waarin grote levensvragen behandeld worden in debatten tussen christelijke en niet christelijke studenten. Dit doen we samen met studentenverenigingen, hoogleraren en verschillende andere organisaties.

Verder ben ik samen met verschillende andere partijen bezig met het opzetten van een online platform waarin online en offline elkaar ontmoeten in vraagstukken van het leven; onder andere zingevingsvraagstukken.

Ik ben geraakt door de grote problematiek van studenten rondom zingeving, stress & burn-out, eenzaamheid, niet geaard zijn en niet weten waar dat moet.
Volgens mij kunnen we hier als christenen iets bieden wat al eeuwen bestaat. Het is er al, maar we zijn het soms kwijt: zingeving, met als bron God. Voor mij is God degene die mij zingeving geeft in het leven en perspectief.
Dat perspectief en die zingeving stimuleren zodat ieder mens meer wordt zoals die bedoeld is... dat is waarom ik met veel enthousiasme bij Ifes werk!

Je mag mij daar uiteraard bij ondersteunen 🙂

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen of heb je een vraag?

* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: