C.S.F.R. Wageningen

Wageningen

C.S.F.R.

Contact
https://www.ifes.nl/doneren
Amicae et amici,


Ja ja, zo noemen we elkaar - en hierbij ook jullie - op de C.S.F.R. Dergelijke mores hebben wij wel meer: we eten onder leiding van een tafelpraeses, we vergaderen tot de kleine uurtjes en brallen tot onze stembanden het begeven. Wij houden van studentikoziteit.

Maar dat is niet alles, die studentikoziteit is iets dat bij ons is verbonden met onze dienst aan God. Zo houden we interessante lezingen over dingen en personen als Godsdienst en Psychologie, Kierkegaard, Jodendom en Pascal, en hebben we - als vervolg op die lezingen - soms nog wel interessantere gesprekken op borrels. Daarnaast houden we studiekringen en Bijbelkringen, waarop we leren over God en we elkaar versterken in het geloof.

Bij het laatstgenoemde type activiteit - de Bijbelkring - komt amicus Sjoerd om het hoekje kijken. Hij is namens IFES stafwerker in Wageningen. Hij maakt de Bijbelkringleiders wegwijs door aan het begin van het jaar een soort workshop te geven. Daarnaast komt hij bij elke Bijbelkring een avondje langs om te kijken hoe het gaat en goede adviezen te geven. Ook draagt hij bij aan evangelisatie op de universiteit, bijv. middels Student Alpha.

We zijn gezegend met Sjoerds aanwezigheid in Wageningen. Amicus Sjoerd heeft een hoop voor ons over. Het is best een offer, om je leven te wijden aan het studentenwerk. Als u dat inziet, en u de middelen hebt, doneer dan alstublieft aan IFES. Vergeet ook niet uw verwanten aan te sporen na te denken om lid te worden van onze prachtige civitas. Het zal ze goed doen.

Heb je een vraag?

C.S.F.R. Wageningen - Dei Gratia

Deborah van den Brink
Assessor

Mail
Website
Instagram

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: