Ichthus Dronten

Dronten

Ichthus

Contact
https://www.ifes.nl/doneren
Wij zijn de Christelijke Studenten Vereniging Ichthus Dronten. De leukste studentenvereniging in Dronten waar geloof wordt gecombineerd met studeren. De C, de S en de V; dat is de korte samenvatting van onze vereniging.

De C van Christelijk betekent dat het geloof in Jezus Christus de rode leidraad door onze vereniging is. Hier geven we invulling aan door ongeveer elke twee weken een bijbelstudie te houden. Tijdens deze bijbelstudies gaan we met elkaar in gesprek over een bepaald gedeelte uit de Bijbel en kunnen we zo veel uit de Bijbel en van elkaar leren over het geloof.

De S van Studenten houdt in dat we net als andere studenten niet de hele tijd serieus met onze studie bezig zijn maar dat we ook zeker leuke dingen met elkaar doen. Daarom organiseren we in de weken dat er geen Bijbelstudies zijn leuke activiteiten van karten tot schaatsen, en van schaatsen tot karaoke-avonden. Ter afsluiting van onze activiteiten gaan we vaak na borrelen in een van onze studentenhuizen onder het genot van een biertje of een ander drankje. Ook ontmoeten de leden van onze vereniging elkaar regelmatig in de huizen waar we wonen, de school waar we studeren en de kroegen waar zo nu en dan een pilsje nuttigen.
De V van Vereniging betekent dat we alles samen proberen te doen, want samen staan we sterk! Het bestaan van Ichthus Dronten is ook afhankelijk van de leden, we moeten het dus samen doen! Dit wordt vormgegeven door het bestuur van studenten en verschillende commissies. Voor meer informatie check onze Facebookpagina en website.

Heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: