Ichthus Eindhoven

Eindhoven

Ichthus

Contact
https://www.ifes.nl/doneren
Ichthus Eindhoven is een groeiende en levendige vereniging. Al meer dan 48 jaar is Ichthus uniek in Eindhoven door haar combinatie van christelijke activiteiten met een actief studentenleven. Dit komt ook in uiting in het doel van de vereniging: “Het vormen van leden tot mensen die Jezus navolgen in elk aspect van hun leven.” Naast het intern vormen van de leden moedigt Ichthus Eindhoven haar leden ook aan om dit uit te stralen in de gehele studentengemeenschap.

De vereniging telt op dit moment 110 leden waarvan minstens 90% actief deelneemt aan de wekelijkse activiteiten. Elke week is er minimaal één activiteit met een religieus karakter voor de gehele vereniging. Daarnaast worden er ook veel andere uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Zo organiseert Ichthus Eindhoven open avonden, een studentengala, sportactiviteiten, feesten, borrels, discussieavonden, Alpha cursussen, en nog veel meer.

Als grootste christelijke studentenvereniging van Eindhoven trekt Ichthus veel belangstelling. De goede banden die Ichthus opgebouwd heeft met christelijke en niet-christelijke verenigingen in Eindhoven en daarbuiten zijn een bron van gezellige en leerzame gemeenschappelijke activiteiten. Met het onlangs aangekochte pand hopen wij ook zichtbaar in en verbonden met de stad te zijn. Deze veelzijdigheid biedt uitstekende kansen voor sponsoren om zich te profileren bij zowel de leden van Ichthus Eindhoven als de studenten daarbuiten.

Heb je een vraag?

Ichthus Eindhoven

Ichthus Eindhoven
Wout van Hemmen
06-27406682

secretaris@ichthuseindhoven.nl
www.ichthuseindhoven.nl

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: