Ichthus Groningen

Groningen

Ichthus

Contact
https://www.ifes.nl/doneren
C.S.V. Ichthus Groningen is een interkerkelijke, christelijke studentenvereniging voor zowel HBO- als WO-studenten. Ichthus onderscheidt zich door haar open, gemoedelijke en diverse karakter, het ledenaantal van ongeveer 130 leden maakt dat vrijwel iedereen elkaar kent.
De basis van Ichthus is de kring. De kringavond is een combinatie van gesprekken over geloof en de bijbel, contact met mede-kringleden en de daaruit voortkomende gezelligheid. Als lid van Ichthus is het volgen van kring de enige verplichting. Een kring bestaat uit 6 à 7 personen en vindt in beginsel wekelijks plaats op dinsdagavond (uitzondering mogelijk op woensdagavond).
Daarnaast hebben we gezamenlijke avonden waarbij we eten als met de hele vereniging in een kerk, zingen we onder leiding van ons MuziekTeam en afhankelijk van de avond is er regelmatig een spreker. Gezamenlijke avonden versterken het verenigingsgevoel doordat de hele vereniging bij elkaar is en samen bezig is met de vereniging en het geloof. In de weken dat er een gezamenlijke avond is, is er geen kring.
Naast deze kringavonden en gezamenlijke avonden worden elke week activiteiten georganiseerd op donderdagavond. Zo zijn er eerstejaarsavonden, maatschappelijke acties, feesten, lezingen/discussieavonden, ALV's, en jaarlijkse activiteiten als een kleinkunstavond en het gala.
Samenvattend: Ichthus is een bruisende studentenvereniging waar het geloof in God centraal staat en is dé plek om samen met medechristenstudenten je studentenleven tot een succes te maken!
Nieuwsgierig? Kom gerust een keertje kijken bij kring, een warm welkom staat het hele jaar voor je klaar!

Heb je een vraag?

C.S.V. Ichthus Groningen

Esmée van Diggelen
Extern vertegenwoordiger

Mail
Website
Facebook
Instagram

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: