Ichthus 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Ichthus

Vragen?
https://www.ifes.nl/doneren
C.S.V. Ichthus 's-Hertogenbosch is een enthousiaste studentenvereniging waar vriendschap en samen onderweg zijn met Christus de belangrijkste drijfveren zijn. Al sinds 1983 zijn wij dé christelijke studentenvereniging in 's-Hertogenbosch.

25 leden komen elke week samen om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Elke dinsdag is er een activiteit die vaak religieus geaard is. Deze avonden beginnen we met een driegangendiner waarna we vervolgen met een  kringavond, een gespreksavond of een sprekersavond en afsluiten met een gezellige borrel. Verder hebben we ook eens in de maand op dinsdag een activiteit waar ontspanning centraal staat vooral gezellig met elkaar zijn en wat leuks ondernemen. Op donderdag is er vaak een maaltijd waar leden met elkaar eten en waarna soms nog een gezamenlijke activiteit plaatsvindt. De combinatie van geloven en het Bourgondisch genieten maakt Ichthus tot een goede basis van je studententijd

Bij Ichthus leer je zoveel meer dan alleen je eigen weg in het geloof vinden! Door middel van commissies en soms zelfs bestuur doe je ervaringen op waar je later in je carrière ook nog veel aan hebt. Ichthus 's-Hertogenbosch is dé verenging om het geloof te ontdekken en te verdiepen, kennis en ervaring op te doen binnen commissies en de plek om vrienden voor het leven te vinden.

Heb je een vraag?

Ichthus 's Hertogenbosch

Ichthus 's Hertogenbosch
Jessie Berns
Abactis
Mail
Website
Facebook
Instagram

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: