VGSD

Delft

VGS-Nederland

Contact
https://www.ifes.nl/doneren
De VGSD is een hechte, christelijke en actieve studentenvereniging in Delft. Een plek waar we groeien in leven met God, ware vriendschappen sluiten, goede gesprekken voeren en waar gezelligheid geen tijd kent. Daarnaast willen we ook over de grenzen van de technische studies in Delft heen kijken. Door het jaar heen zullen dus christelijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld de bijbelkring,  worden afgewisseld met lezingen, werkgroepen en discussieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze activiteiten organiseren we allemaal zelf en daardoor wordt iedereen uitgedaagd om zijn/haar vaardigheden en talenten te ontwikkelen en te groeien als persoon.

Naast de wekelijkse, verenigingsbrede activiteiten zijn er nog vele andere activiteiten, zowel in kleiner als in groter verband. Zo heeft de vereniging vier prachtige disputen elk met hun eigenaardigheden. Ook worden er elk jaar verschillende weekenden georganiseerd. Ooit al een keer met je vrienden naar Zwitsterland willen liften, willen wintersporten of de Friese meren op een zeilboot willen verkennen? Of gewoon ontspannen in een huisje een weekend doorbrengen met je jaargroep of bijbelkring.

Ook doen wij mee aan grotere, landelijke activiteiten. We zijn aangesloten bij onder andere VGS-Nederland en, zoals je wel had verwacht, IFES. Zo reizen we elk jaar af naar het PaCo, paascongres, met alle VGS verenigingen in Nederland. Of organiseren we geweldige feestjes voor al onze zusterverenigingen. Door de vele activiteiten en acties onderling hebben we hechte banden met alle VGS-verenigingen. Hierbij kom je oude bekenden tegen, maar ook nieuwe vrienden. Ook komen we samen met studenten van vrijwel elke christelijke vereniging uit het land op de Read-It of de Live-it om God te prijzen en groot te maken.

Meer informatie kun je vinden op www.vgsd.nl

Ook zie je meer over ons op onze social media kanalen:

Instagram: @vgsdelft

Facebook: VGSD

Youtube: VGSDtv

Heb je een vraag?

VGSD

Sander Oostdijk
Fiscus der VGSD
Email
Website
Facebook
Instagram
Youtube

Blijf op de hoogte van:

's-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 820
3900 AV Veenendaal

(030) 294 28 00
info@ifes.nl

Snel naar: